Non-dualiteit twee daagse 15 en 16 februari

Wanneer we zouden onderzoeken wie we zijn, dan zouden we er vroeger of later achter komen dat er geen ‘ik’ is dat aangewezen kan worden als zelfstandig individu. Dat betekent dat alles wat is, met elkaar verbonden is. De boeddhisten noemen dit dat ‘alles leeg is van onafhankelijk bestaan’.  Er is alleen eenheid. Anders gezegd alles wat jij waarneemt, vindt plaats in jouw bewustzijn of gewaarzijn.  Wanneer je dit ziet en ervaart, zie je dat alles met alles verbonden is. Alle muren, subtiel of niet subtiel, vallen weg. Je ervaart de staat van bliss, van liefde, van eenheid. Het is een zegen om daarin te vertoeven. Het wordt ook wel de staat van Verlichting genoemd. 
Deze staat is heel natuurlijk aan jou en mij en op een bepaalde manier dus heel gemakkelijk te ervaren. De grote kunst is, om er van moment tot moment in te vertoeven.

Ben je nieuwsgierig en wil je proeven van wat eenheidbewustzijn nu eigenlijk is? Digna en ik nodigen je van harte uit om samen met ons dit weekend te oefenen te rusten in dit gewaarzijn.

Kijk voor meer informatie op: Verdiepingstweedaagse