Websites

Je vind hier een overzicht van websites die ik je kan aanbevelen voor informatie en inspiratie.

www.zijnsorientatie.nlPortal voor alle websites rondom Zijnsoriëntatie. Voor workshops, retraites, artikelen, boeken.
https://bvzb.nlBeroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders. Hier vind je ook de beroepscode en het klachtenreglement voor Zijnsgeoriënteerde begeleiders.
www.integralworld.netInspirerende website van Frank Visser over de integral philosophy van Ken Wilber. Met boekbesprekingen, forums, activiteiten, links, kritische analyses en artikelen.
www.csrcentrum.nlInhoudelijke goed site van het CSR Centrum. CSR staat voor Chronische Stress Reversal. Beschrijft de verschillende aspecten aan overspannenheid en burnout (chronische stress) en de behandeling en voorkoming daarvan.
www.dignaschenk.nl
www.zijninbeweging.nu
Met informatie over het werk van mijn vrouw Digna Schenk, workshops en Biodanza, Een workshop met haar kan ik van harte aanbevelen.
www.juwelenschip.nlHet online tijdschrift van uitgeverij Felix. Met mooie bijdragen van meerdere schrijvers. Ondermeer bijdragen van Hans Korteweg en Philip Renard. Een aanrader voor iedereen spiritualiteit met een onderzoekende en heldere geest wil benaderen.
www.pundarika.orgPundrika is een non-profit organisatie die het werk van de Tibetaanse Dzogchen meester Tsoknyi Rinpoche III ondersteund. Boeken van hem zijn o.a. Fearless Simplicity, Carefree Dignity en Hinting at Dzogchen.
tergar.orgTergar is een non-profit organisatie die het werk van de Tibetaanse Dzogchen meester Yongey Mingyur Rinpoche ondersteund. Boeken van hem zijn o.a. Joyful Wisdom, The Joy of Living, In Love with the World
www.shambhala.nlWebsite van het Boeddhistische centrum opgericht door Han de Wit onder spirituele leiding van Chögyam Trungpa Rinpochee en na zijn overlijden voortgezet door zijn zoon, Sakyong Mipham Rinpoche, beiden westers georiënteerde Tibetaanse meditatieleraren in de Kagyu- en Nyingmatraditie.
www.nyingma.nlHet Nyingma Centrum Nederland is een Tibetaans Boeddhistisch centrum dat een lesprogramma aanbiedt en projecten uitvoert in de Nyingma traditie van de Tibetaanse lama Tarthang Tulku. Kenmerkend voor Nyingma is de aandacht voor toepassing in het dagelijks leven.
www.eleu.infoVereniging voor Eleutheropedie. Eleutheropedie is een vormingsmethode voor het ontdekken van innerlijke vrijheid en werkvormen die je kunnen helpen om in de richting te gaan van een meer vrij en zinvol leven.
www.lotus-design.comAls mijn meditatiekussens, -bankjes en -matten je goed bevallen kun je die hier bestellen. Ook voor klankschalen, tingsha’s en yogamaterialen.